Aanmelden kind

Poster open ochtend webHet is van groot belang dat uw kind en u zich thuis voelen op school. Daarom bent u ten allen tijde van harte welkom om kennis te komen maken.

U kunt de sfeer proeven en de school in bedrijf zien. Het is prettig als u voorafgaand aan het bezoek een afspraak maakt met de directeur. In maart is er een Open Morgen, speciaal voor ouders van kinderen die binnenkort 4 worden. Er zijn tijdens deze ochtend ouders aanwezig waarmee u in gesprek kunt gaan en ook de directeur is aanwezig voor het beantwoorden van vragen.

Als u uw kind aanmeldt, krijgt u van ons een 'entree vragenlijst - Dit is mijn kind'. Deze vragenlijst gaat in op de ontwikkelingen van uw kind, zodat de groepsleerkrachten weet hoe deze is verlopen. Wanneer de school, of u als ouders, meent dat extra ondersteuning nodig is, zullen we u uitnodigen voor een gesprek. Kinderen mogen voordat zij 4 jaar worden komen oefenen. De groepsleerkracht neemt hierover contact op met de ouders. Zo kunnen de kinderen vast wennen aan de nieuwe school.

Komt uw kind van een andere basisschool, dan wordt altijd contact opgenomen met de oude school.

U kunt voor meer informatie altijd contact opnemen met de directie.