Welkom op de pagina van groep 5/6. Op maandag en dinsdag is juf Corine in de klas. Op donderdag en vrijdag is juf Hanneke in de groep. De woensdagen wisselen zij met elkaar af.

We hebben 5 belangrijke afspraken met elkaar gemaakt om ervoor te zorgen dat iedereen een heel fijn schooljaar heeft:

1. We zorgen ervoor dat iedereen zich prettig voelt op school
  2. We zijn aardig voor elkaar en helpen elkaar
  3. We leren met en van elkaar
  4. Ik doe mijn werk zo goed als ik kan
  5. Ik ken de regels en houd me eraan

We wensen iedereen een heel fijn schooljaar toe.

Informatie over het werken in onze groep.

De eerste week

De eerste week zit er weer op.

We hebben fijn gewerkt en elkaar al beter leren kennen.

Nu lekker genieten van ons weekeind!

Tot volgende week.

1 sept

We zijn weer begonnen!

Dag allemaal,

we zijn weer begonnen! Juf Jenny en juf Hanneke waren vandaag allebei in de klas, zodat we allemaal met elkaar kennis konden maken.

We hebben samen gebeden en gezongen en daarna gekeken wat voor nieuwe dingen er in de klas zijn en welke dingen er zijn veranderd.

Daarna hebben de juffen zich voorgesteld en een aantal kinderen over hun vakantie verteld.

Nu zijn we lekker aan het rekenen!

We zien u graag op de inloopmiddag dinsdagmiddag en/of donderdagmiddag!20170828 101218