Groep 3/4 is een gezellig grote groep. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag is juf Jenny in de groep. Op dinsdag is meneer Voor de Poorte aanwezig. De eerste helft van het schooljaar zitten de kinderen van groep 4 op maandagochtend, dinsdagochtend tot de pauze en op vrijdagochtend zitten de kinderen van groep 4 in het tussenlokaal. Zij krijgen dan les van juf Nelleke. De rest van de week zit de groep weer bij elkaar.

We hopen er met elkaar weer een leuk jaar van te maken.

Informatie over het werken in onze groep.

bijna lente

Ook al is het nog een beetje fris: De jassen moeten uit!  En dat ziet er dan zo uit op het plein...

lente

Thema Wat komt uit een ei?

We hebben het thema "Wat komt uit een ei?"afgesloten met een ochtend vol bijzondere activiteiten:

De kinderen hebben dierenknuffels meegebracht, die de hele ochtend mee hebben geleerd en geluisterd. Ze konden goed stilzitten. Daar hebben de kinderen wel voor gezorgd! We hebben met de knuffels ook een leuk spel gespeeld.

De vader van een leerling heeft ook een presentatie gegeven met vogelskeletten, bijzondere veren en allerlei soorten uitgeblazen eieren. Door te voelen, ruiken en kijken hebben we weer veel geleerd.

Daarna hebben we de thematafel opgeruimd en alles wat er lag meegenomen naar huis.

Het volgende thema is: WATER en BOTEN. Op de thematafel staan/liggen al: een reddingsbootje en een echt patrijspoortje. Wie brengt er nog meer mee?

thema Wat komt uit een ei

Voorleesontbijt

Vandaag zijn de nationale voorleesdagen begonnen met een gezellig ontbijtbuffet. Alle kinderen hebben daarvoor iets lekkers meegebracht.

Terwijl iedereen gezellig met elkaar zat te eten, heeft de juf voorgelezen uit een spannend boek.

voorleesontbijt