Groep 3/4 is een gezellig groep. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag is juf Jenny in de groep. Op dinsdag is juf Nelleke aanwezig.

We hopen er met elkaar weer een leuk jaar van te maken.

Informatie over het werken in onze groep.

leesbeleving

We beginnen 's ochtends met lezen. Vandaag was er een speeddate. Alle kinderen lezen 10 minuten in hun nieuw gekozen bibliotheekboek. Dan gaan eerst de kinderen van groep 3 speeddaten bij groep 4. Die kinderen vertellen aan groep 3 het een en ander over het boek dat ze aan het lezen zijn. Na 5 minuten wisselen de groepen. Zo leer je snel de inhoud van je boek ongeveer in je op te nemen, dit goed te vertellen aan een ander en je leert te luisteren naar de ander.

1  2

brieven aan de sint

En nu maar hopen dat sint ook op deze website kijkt....

20171127 084929

20171127 104023

HUIS VAN SINT

Het project Techniek is amper afgelopen of we zitten al weer midden in het Sinterklaasthema. Vandaag ging groep 3/4 op bezoek in het Huis Van Sint in Waalwijk. De kinderen versierden een taart in de bakkerij (het was wel een "neppe"). Daarna gingen we naar de muziekkamer.

In de grote zaal waren de pakjes in het "water" gevallen. De kinderen mochten er met een vlot naar toe om de pakjes op te pikken.

En tenslotte kwamen we in de kamer van Sinterklaas.

huis van sint